Sunday, September 27, 2015

DANGEROUS 77!




















Ο Ρόμαν και η Μαρία, οι νέοι συγκάτοικοι του 77, εξασκούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής, με την πρακτική των Dangerous Mouses. 
'Εναρξη κατά τις 9.30-10.00. Διάρκεια περίπου 2 ώρες.

Η πρακτική είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να συμμετέχει. Τηλεφωνείτε εδώ 697 185 1389 το προηγούμενο βράδυ και ενημερώνετε για τη συμμετοχή σας το επόμενο πρωί.

Dangerous Mouses είναι μια πρακτική συνεχούς ροής που ασχολείται με το συντονισμό, την αντοχή, την ετοιμότητα και την ευελιξία τόσο σε φυσικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Είναι χτισμένη με επαναλαμβανόμενα μοτίβα, πολλαπλές οδηγίες και παιχνίδια που ενεργοποιούν τον διαλόγο μεταξύ των σωμάτων. Το υλικό που χρησιμοποιείται προέρχεται από ένα μεγάλο εύρος πηγών που κυμαίνονται από Body Weather, τεχνικές σύγχρονου χορού, παραδοσιακούς χορούς, μπαλέτο, πολεμικές τέχνες, yoga, παιδικά παιχνίδια, αθλήματα, έχοντας μεταμορφωθεί μέσα από χορογραφικό πειραματισμό. Η δουλειά μπορεί να προσεγγιστεί ως μια πρόκληση να μην λαμβάνουμε το σώμα ως δεδομένο. Αποσκοπεί στο να βοηθήσει να ξεπεράστουν συνήθειες και να αλλάξουν πρότυπα κίνησης και σκέψης. 


No comments:

Post a Comment